Onze The DripCode review

Vandaag even wat heel anders dan normaal, zoals de meeste van jullie wel weten krijgen wij natuurlijk een gedeelte van de producten cadeau om te reviewen, onder anderen van HealthCabin en van GearBest. Natuurlijk heeft dit geen invloed op de review die we schrijven aangezien we een eerlijk platform willen zijn.



Introductie

Dat gezegd te hebben, wat anders dan normaal: We waren laatst in DampFabriek (te Bussum) en na kort opgenoemd te hebben dat we (en dan vooral ik eigenlijk) ontzettend fan ben/zijn van mango smaken kregen we deze als advies.

De DripCode #47, we hebben een exemplaar aangekocht en gelijk ook de andere DripCode #73 meegenomen. Op goed advies en blauwe ogen. Voor €19,95 per stuk. Dat gezegd hebbende: we hebben verder geen relatie met DampFabriek en ook hebben we het product niet gratis gehad, we waren gewoon in de buurt.

Het is in principe nooit het mikpunt geweest van DampNieuws om ook E-liquids te gaan reviewen, maar deze bevalt mij persoonlijk zo goed dat ik er toch graag een stukje over kwijt wilde, het zal dan ook geen heus boekwerk worden.



De verpakking

We beginnen met de verpakking, daar valt bij een E-liquid niet zo veel over te zeggen maar toch. Alle waarschuwingen die je mag verwachten staan op het matzwarte etiket, het etiket zit op zijn beurt op een licht doorzichtige zwarte fles. Het betreft hier een Shake en Vape en dat betekent dat er 10ml base bij moet (het zij met nicotine, het zij zonder). Een zogenaamde "Nic booster" hoeft je nog geen €2 te kosten, afhankelijk waar je hem vandaan haalt.





Nummers&Cijfers

Speciaal voor de cijfer freaks: We hebben het hier over 50ML E-liquid geleverd in een 60ML flesje waar je 10ML base bij moet doen, het betreft 70VG/30PG voor €19,95. Wij hebben vluchtig nog even gezocht maar de Juice is niet breed in Nederland verkrijgbaar.



De smaak

Toch wel het belangrijkste aan zo'n review, de smaak!

We reviewen 2 smaken van deze lijn:

We hebben de smaken geprobeerd in de Ares, de Dead Rabbit en dit op de Hcigar VT75C & de Limitless LMC



Laten we beginnen met de Mango & Guave. Dit is natuurlijk de reden dat ik deze überhaupt aangekocht heb, ik was eigenlijk hoofdzakelijk aangenaam verrast. Ik heb in mijn vapende leven al heel veel verschillende mango smaken gehad. Dit valt onder één van de betere, wanneer je goed proeft merk je ook een klein beetje een romig ondertoontje, de guave is subtiel aanwezig, precies goed opzich. Uiteraard is de liquid aan de zoete kant (zoals we verwachten van de meeste mangosmaken tegenwoordig. Al met al een prima vape, één van de betere mango smaken naar mijn mening. Als laatste: De koolada is niet heel extreem, bij de

Grape & Lychee een stuk meer! Het koele gevoel in de keel maakt het een perfecte vape voor onder het zonnetje, het is makkelijk aan te voelen uit deze smaak dat de Lychee iets meer aanwezig is. De smaak is in zijn totaliteit erg intens, zowel de grape als de lychee en toverde toch een glimlach op mijn gezicht, meer dan de mango dit deed (terwijl ik echt een mango man ben).



Conclusie

Als je normaliter Shake & Vapes koopt en je bent gewend aan €15-€20 per 60ML dan is dit zeker een smaak die je een keer moet proeven/proberen. Opzich is de meerwaarde tegenover bijvoorbeeld een Driphacks wel merkbaar, maar niet direct uitzonderlijk. Ik vind de mango zelf in ieder geval één van de betere van de alombekende Shake en Vapes van bijvoorbeeld Horny, VapeBro en Guami. De grape&lychee vind ik echt overduidelijk beter dan de grapes op de markt, vooral die van Driphacks.

Al met al: Een goede E-liquid, maar niet voor iedereen :)

Reacties