De Limitless LMC Box Mod Review

Introductie

Deze keer de Limitless LMC Box Mod, gemaakt in Amerika door Limitless vapeco, je kent ze vast wel van de RDTA. Het betreft een 200W Box Mod met TC. De mod werkt op 2 18650's en is verkrijgbaar in meerdere stoere designs, wij hebben de USA versie hier vandaag. Het betreft een limited edition, wat niet overeen komt met de naam "Limitless" maar woordspelingen daargelaten.


Wat zit er in de box?

De mod
Een certificaat
Een laadkabel
Een gebruikersaanwijzing
Uitpakken

Hij zit goed verpakt in een doorzichtige verpakking, het viel ons op dat de mod erg strak in het schuim zat. Niks mis mee voor transport maar het duurde toch even een paar minuten voor hij bevrijd was uit de verpakking. Verder valt er niet veel te vermelden naast het feit dat het je gelijk opvalt hoe zwaar hij is, het is niks uitzonderlijks of irritants maar je hebt wel het gevoel dat je een stevig product in je handen hebt. Als laatste word je bedankt voor de aankoop door een kaartje.
Vormgeving

Wij vinden de mod mooi, je moet wel een fan zijn van rechte hoeken. Hij is erg groot, laten we dat centraal stellen. Groot is niet direct slecht maar comfortabel kon vrouwlief hem niet vasthouden. We stellen dus voorzichtig dat het een mod is voor de liefhebber en niet zo zeer een alledaags paardje. Het motief is mooi en je voelt reliƫf bij het logo. Dat is een leuke touch. Hij krast niet omdat het fabricage materiaal geen millimeter meegeeft. Ook ratelt er bij het schudden niks, zelfs de knoppen niet.
De platen zijn ook nog eens verwisselbaar voor allerlei verschillende motieven.Het dampen

De mod is bruikbaar op alle bekende instellingen: VW (10-200W), TC: Ni200, SS, TI en je hebt 3 geheugeninstellingen (M1, M2, M3). Na 10 seconden stopt de mod vanzelf met vuren en de mod schakelt zichzelf uit bij 80 graden celcius, oververhitten doet die dus niet. Hij vuurt sterk en we hadden gevoelsmatig geen vertraging zitten tussen het indrukken en het vuren, reviewen blijft wel mensenwerk en om nu te zeggen dat je tussen 5 & 10 Milliseconden verschil voelt: niet echt. Maar het mag gezegd worden natuurlijk, wij merkten geen irritante vertraging. Als laatste heeft de mod ook een soft, medium en powerful instelling. Hier hebben we niet teveel mee gespeeld maar ook dit werkte gevoelsmatig naar behoren, we hebben hem met KA coils uiteraard op powerful staan.

We hebben het apparaat alleen maar gecombineerd met de Limitless Plus RDTA en het staat machtig mooi op elkaar.De batterijhouder

De batterijen zitten stevig in de mod achter de rechter zij plaat, ze krijgen een klein beetje lucht door de ruimte tussen deze plaat en de mod (die van buitenaf niet merkbaar is). Wij hebben de mod dan ook nog niet te warm gekregen. Al met al: Ons advies luidt om je geen zorgen te maken, de mod heeft meerdere beveiligingen en hij kan prima ademen.Het menu & het instellen

Het menu van deze mod is uniek vergeleken met wat we tot nu toe in onze handen gehad hebben. Het werkt prima maar is even wennen, 3 keer snel klikken locked de mod. En het wattage en het wisselen tussen modes is mogelijk met de onderste plus en min knoppen. Onderin het scherm staat een grote balk die het batterijleven aangeeft. De mod is makkelijk te navigeren als totaalplaatje maar je moet er wel even aan wennen dat het niet de reguliere knoppen enzovoort zijn.Onze conclusie:

Een top mod! Alleen is hij zeker niet voor iedereen weggelegd. Limitless Mod Company geeft zelf al aan dat ze zich richten op liefhebbers en dat maakt deze mod weer al duidelijk. Het functioneren, de beveiligingen, de vormgeving en het gebruik is allemaal prima op orde. Eigenlijk gewoon een mooie mod uit het ietwat hogere segment, die bijtijds is met alle laatste ontwikkelingen.

Pluspunten:


 • Voelt stevig en solide aan
 • Ligt goed in de wat grotere handen
 • Mooi (en uniek) design
 • Voorzien van alle moderne opties
 • Goede bouwkwaliteit


Minpunten:

 • Groot
 • Het menu werkt anders dan bij de meeste mods
 • Aan de prijzige kant
 • Hoekig (kan net zo goed een plus punt zijn maar toch)
 • Het glas rond het scherm houdt van vingerafdrukken
 • Niet makkelijk te vinden, alleen in China/USA


Je koopt hem hier voor maar €56,99

Reacties