Innokin Ares Review

Introductie
De Siren V2 is de ultieme GTA MTL RTA horen we vaak, of anders de Berserker. De Ares krijgt geen tot weinig liefde en als we een paar reviews doornemen horen we al snel dat de Ares slecht zou zijn. Tijd om dat uit te vinden.

Wat zit er in de box?
De tank
Een extra glaasje
Extra schroeven en dubbele O-ringen
2x Prebuilt coils
2x Build tools
1x schroevendraaier
1 Extra driptip
Wire
Vervangend glas
Katoen
Gebruiksaanwijzing
Certificaat
En dan zal ik vast nog wat vergeten zijn, de box zit bom maar dan ook bomvol

Uitpakken
Je wordt begroet door een glimlachende Phil Bussardo&The Vaping Greek op een certificaat, nogmaals bedankt voor je aankoop en verrast door een mooi vormgegeven verpakking. Klein dingetje wat waardering verdient: Er zit een vape band bij met "Innokin" erop.


Vormgeving
De Ares is erg goed afgewerkt en komt door zijn mooie ronde randen goed tot zijn recht. De kwaliteit van het product is zoals we van de moderne producten gewend zijn subliem en er waren aan ons retail exemplaar geen scherpe of onafgewerkte randen te ontdekken, de standaard driptip past goed bij de tank en beviel ons prima. Terwijl we normaliter elke drip tip netjes vervangen voor een Ego glass driptip.Het bouwen
Het opbouwen is simpel (vergelijkbaar aan de siren V2). Je hebt 2 gleuven om de uiteinden van de coil in te laten vallen en vanaf daar is het alleen nog maar vastschroeven. Wil je persé flat wire gebruiken (in een MTL tank? :P ) dan zou je iets meer moeite moeten doen aangezien deze de neiging heeft om te buigen tijdens het schroeven. De hoeveelheid katoen komt in deze tank echt niet nauw en dat is dan ook een riant plus punt: Je moet goed je best doen wil je de build verpesten, heel goed je best doen.
De smaak
We waren best wel blij over de Berserker, en ook tevreden over de Siren V2. Andere reviewers bestempelden de Siren V2 als koning en lieten het daarbij. Daar ben ik het niet mee eens, in mijn optiek vind ik de smaak van de Ares veel beter dan de Siren V2 (zal ook komen omdat de Ares een mooie ronde "kamer" heeft. De smaak lijkt dan ook echt geconcentreerder. Beter dan de Berseker? Dat is moeilijk te bepalen, er van uitgaande dat ze beiden een verschillende stijl aan airflow hebben. Het lijstje puur aan smaak zou volgens ons zo zijn:
1. De Berserker
2. De Ares
3. De Siren V2

Lekken
Kort maar krachtig: Lekken is ons (zelfs expres) niet gelukt, ook zweten viel ons niet op.

Het dampen
De tank is niet bekend met dryhits, we hebben er geen één gehad tot nu toe (ongeveer 80ml verbruikt op 4 verschillende builds). Zorg wel dat hij voordat hij de onderkant van de GTA sectie bereikt heeft weer bijgevuld wordt, dat doet de smaak ook ten goede. Ik heb deze tank gebruikt op 10-20W op een DNA mod (net als de Berserker, want we hebben exact dezelfde build gebruikt). Ook TC is geen probleem door de gold plated 510.


Mijn Conclusie
Pracht ding, sinds ik deze in huis heb staat de DigiFlavor Siren V2 stof te happen. Ik kan moeilijk mijn vinger leggen op waarom de Ares beter is, maar de smaak en het gemakkelijke topfill systeem zijn voor mij doorslaggevend. Mocht je echt een hele strakke trek willen (zoals de Berserker) dan moet je niet naar de Ares kijken, maar ik acht hem zeker MTL waardig. Restricted DL vond ik veel te strak, ook niet geprobeerd verder.

Pluspunten:

De smaak is beter dan de Siren V2, de andere populaire GTA
Makkelijke coilbevestiging
Aardig starterproof (het wicken is makkelijk)
Bijzonder handig topfill systeem
De prijs is vrij schappelijk naar de kwaliteit
Goede bouwkwaliteit
Wordt met extra katoen, wire enzovoort geleverd, grote plus.
Goede capaciteit (4ml)


Minpunten:

Phil Bussardo, ik ga het toch maar bij minpunten zetten, de internet arrogantie om deze tank is enorm.
Hij is iets duurder dan de andere RTA's in zijn klasse, geen Svoë Mesto, maar wel een paar euro.Al met al: Doen, helemaal als je de Siren V2 toch nét niet je van het vindt.

Je koopt hem hier voor maar €23.09 met coupon Ares

Reacties