Chinese shops

Shoppen in China wordt steeds populairder, door de lage prijzen en omdat deze winkels vape-producten vaak veel eerder hebben dan dat deze in Nederland te koop zijn. Wij hebben hier een mooie lijst gemaakt met bedrijven waar wij goede ervaringen en contact mee hebben.

Vapor GearBest: goo.gl/zR7fGF
GearBest is een enorm bedrijf gevestigd in Shenzen, ze zijn vooral bekend omdat ze veel reviewers sponsoren en veel producten als eerste verkopen. Houd wel rekening met de levertijd, die varieert van 20 tot 30 dagen.

Vape Club Malaysia: goo.gl/UU4NSv
Eigenlijk geen Chinees bedrijf, maar één van de grootste E-liquid verkopers van heel Maleisië, "Malaysian E-juice" staat erom bekend dat ze heerlijk zoet zijn en de fruitsmaken precies goed.

FastTech E-cigs: goo.gl/omVj1U

FastTech is ook al jaren een grote speler in de vapewereld, ze staan wat minder bekend om hun aanbiedingen maar ze hebben een enorm assortiment, glaasje kapot of op zoek naar een kloon? Dan moet je zeker bij FastTech zijn, ook hier geld. De levering duurt altijd even een paar weken (2-4). Houd daar dus rekening mee.

3FVAPE: goo.gl/zhSNCg
Minder bekend dan de rest van bovenstaande bedrijven. Maar desalniettemin even goed! De prijzen zijn normaliter gezien wat aan de hoge kant maar ze hebben hele leuke aanbiedingen, de verzendtijd is ongeveer even lang als GearBest & FastTech.

HealthCabin: goo.gl/CGzvjW
Dit is toch wel de leukste, hier kijken wij zelf elke dag of er nog leuke deals tussen zitten. Ze hebben een 90% korting sectie met enorm leuke prijzen. Als je een echte koopjesjager bent dan staat deze zeker tussen jouw favorieten, naar onze ervaring zijn ze vrij snel. Zo rond de 15 dagen voor een bestelling.

CigaBuy: goo.gl/WSYRyq
CigaBuy is eigendom van TinyDeal en ook al geruime tijd bekend op de dampmarkt. Houd er rekening mee dat zij als enige uit deze lijst geen gratis verzendmogelijkheden hebben, maar ze hebben regelmatig €0,01 deals. De verzending is exact gelijk aan die van TinyDeal, die op zijn beurt weer goed te vergelijken valt met FastTech.

TinyDeal E-cigs: goo.gl/JSy558
De eigenaar van CigaBuy en totaal niet bekend om hun E-sigaretten, het aanbod is dan ook vrij klein maar de prijzen maken het de moeite! Ze hebben alle populaire producten en de verzending duurt zo'n 2-4 weken, wat ruimschoots goed gemaakt wordt door de prijs.

Tips:

  • Verzend nooit met DHL, DHL is één van de weinig postkoeriers die zich netjes aan de regels houdt en elk product inklaart, als je dubbel wil betalen pak je DHL.
  • Voeg altijd aan jouw order de notitie toe: Please value below 15USD on the package. Dit is Engels voor: Wilt u alstublieft een lagere waarde dan 15 dollar op het pakket zetten, dit verkleint de pakkans door de douane nog meer. 
  • Kies verzendmethodes zoals NL Registered, CH Post registered, BE Registered of EU registered, zo krijg je een tracking nummer en deze verzendmethodes komen in 90% van de gevallen moeiteloos door de douane (referentie: In onze afgelopen 250 pakketjes is er geen één uitgelicht).
  • Betaal altijd met PayPal, mocht er onverhoopt toch iets gebeuren heeft u uw geld zo weer terug.
Heeft u wel eens een bestelling geplaatst bij één van bovenstaande winkels? En hoe was uw ervaring? Laat het achter in de reacties!

Vragen? Rechtsonder kunt u ons altijd een E-mail sturen (ook voor zakelijk contact)