GearBest, HealthCabin en VapeClubMY

Vandaag geven we even een toelichting over een aantal bedrijven die op DampNieuws staan. Op de korte termijn zullen hier ook Nederlandse bedrijven terug te vinden zijn.


GearBest is een bedrijf uit Shenzhen met als hoofddoel om producten aan te bieden voor concurrerende prijzen en speciale pareltjes die nergens anders te verkrijgen zijn. Ze hebben een aantal eigen merken die E-sigaretten maken waaronder bijvoorbeeld VapeCige. Eind maart is hun 4de verjaardag :)
Je vindt  het hele assortiment hier: goo.gl/nG1q19
Bij GearBest hoef je je gelukkig geen zorgen te maken over invoerkosten, die krijg je terug als je besteld via bovenstaande link en verzend met Registered Air Mail.
Meer info over de invoerkosten vind je hier: goo.gl/YsfZ5G


HealthCabin is een bedrijf uit Shenzhen, ze hebben extreme aanbiedingen op hun clearance pagina, goede klantenservice, accepteren PayPal en ze verzenden met nepfactuur. TIP: Verzend altijd met EU Registered en vraag ze altijd om een prijs onder de €22 op het pakketje te zetten.
Je vindt hun website hier: goo.gl/CGzvjW
Met code: DampDeals krijg je 10% korting op de hele website (met uitzondering van "Clearance" items.)


VapeClub Malaysia is de grootste exporteur van E-liquid uit Malaisië. Hun prijzen zijn competatief en hun assortiment is enorm. Wij hebben tot dus ver goede ervaringen met de klantenservice en de verzending duurt ongeveer 2 weken. Kleine toevoeging: E-liquid uit Malaisië zijn vooral fruitsmaken.
Je kan hier even een kijkje nemen: goo.gl/7UJQtV

Reacties