Emm Vapes: Hugo Squeezer BF mod Review

Emm Vapes: VapeReviews voor DampNieuws


Introductie
Het was tijd voor iets nieuws: een squonker. Nadat ik mij had ingelezen, ben ik opzoek gegaan naar een betaalbare en leuke squonker om mee te beginnen. Al vrij snel kwam ik de Hugo Squeezer BF Mod tegen op Gearbest en besloot deze aan te schaffen als mijn eerste squonkmod. Inmiddels heb ik deze 3 weken in gebruik en wil hier graag mijn mening over delen met mede-dampers! Dit is dan ook gelijk mijn allereerste review!

Wat zit er in de box?
Hugo Squeezer BF mod
30ml Refill Bottle
10ml extra squonkbottle
18650 adapter
Instructiekaartje/batterijveiligheid
Certificaat


Batterijen
De Hugo Squeezer kun je gebruiken met twee soorten batterijen: 20700’s of 18650’s. Als je hem wilt gebruiken met een 18650 batterij kun je de bijgeleverde adapter gebruiken. Hier doe je de batterij in en plaats je het geheel in de mod. En schuif je de ‘batterijklep’ eromheen. Deze maakt geen gebruik van magneten maar blijft goed zitten.Vormgeving
Het materiaal wat voor de Squeezer is gebruikt is Nylon. Dit is licht en heeft wat weg van 3D-geprinte mods. Hij ligt lekker in de hand door de vorm van de mod. Ook kan ik prima mijn flesje squeezen.

Flesjes
Je krijgt bij de mod een witte & zwarte squonkbottle van 10ml. De flesjes zijn redelijk zacht (siliconen) en met vullen is het het beste om ze bij het schroefdraad bovenaan vast te houden. Verder krijg je er ook een 30ml refill squonkbottle bij van hetzelfde materiaal, waarmee je via de 510 connecter je flesje weer kunt bijvullen als je geen zin hebt om iedere keer je squonkbottle eruit te halen.510 connector & vuurknop
De 510 connector van de Squeezer is ‘spring-loaded’. Dit houdt in dat je hem niet zelf hoeft te stellen als je er een RDA opzet. Ik heb tot nu toe de DeadRabbit & de Drop erop gehad en deze zitten er netjes op zonder een ‘gab’ aan de onderkant. Verder zitten RDA’s van 25mm er netjes op zonder enige overhang.
De vuurknop wil ik ook nog even benoemen. Deze heeft namelijk een beveiligings-systeem. Door de knop naar boven te duwen, "lock" je de vuurknop. Hierdoor kun je de vuurknop niet meer indrukken en zal deze niet meer vuren.


Let op!

De Hugo Squeezer is een hele fijne en leuke squonker. MAAR denk erom mensen: het is een MECHANISCHE squonker! Dit betekend dat er geen chip in zit die allerlei beveiligingen bevat. Enige kennis van de wet van Ohm en batterijen is belangrijk als je deze squonker wil gaan gebruiken!

Mijn Conclusie
Pluspunten:

  • Een fijne, lichte, mooie mod
  • Lock-functie vuurknop 
  • Geen lekkages
  • Extra squonkbottle & refill bottle
  • 18650 adapter

Minpunten:

  • Heb het bovenste contactpunt waar de batterij tussen komt te zitten iets verlaagt, waardoor de batterij minder ‘los’ zit. Hij ging niet heen en weer, maar nu vind ik hem iets beter zitten.
  • Voor sommige is de bottle misschien aan de ‘zachte’ kant
Je koopt hem hier in de aanbieding voor maar €22:
Klik!


Reacties