A Billion Lives

A Billion Lives is een documentaire gebaseerd op verhalen en interviews van mensen die alles te maken hebben met de tabaksindustrie en pharmaceutische industrie. Het team van A Billion Lives wil met deze documantaire laten zien hoe de wereld achter deze industrie precies in elkaar steekt en wil zo mensen laten nadenken over alles wat te maken heeft met roken en de verslaving die hierbij hoort. 
Het team heeft om bewijzen te verzamelen de hele wereld rond gereisd wat dan ook mooie plaatjes oplevert maar het laat ook schokkend nieuws zien. Zo ga je als kijker bewuster nadenken over hoe zaken nu werkelijk in elkaar steken. Het is voor de pharma- en tabaksindustrie  een groot spel om uiteindelijk hun eigen doelen te behalen maar dat is zeker niet de gezondheid van miljoenen levens die op het spel staan!

Deze docu heeft mijzelf bevestigd wat ik al dacht en ik hoop dat er steeds meer mensen wijzer worden wanneer ze begrijpen hoe de vork daadwerkelijk in de steel zit. Onze gezondheid staat voorop maar onze gezondheid zal niet verbeteren wanneer regeringen alles wat maar te maken heeft met Vapen aan banden gaat leggen. Laten we ons samen sterk maken voor een betere Vape-toekomst!

Meer info vind je hieronder:
De Nederlandse FB pagina
De officiƫle pagina


Aangeleverd door: Alk Tempelaars

Reacties